Prevoz

Već 20 uspješnih godina specijalizovani
za autobuski saobraćaj.

Posjedujemo vozni park sa visokoturističkim autobusima kojima upravlja 25 profesionalnih vozača. Sve ovo Vam omogućava udobnu i sigurnu vožnju do željenog cilja.

Turistička agencija Banja Luka
Turistička agencija posebna ponuda

Prednovogodišnje putovanje – Beograd

BEOGRAD
Od 26-27.12.2015 – 2 dana

1. Dan, subota 26.12.2015. Polazak iz Banja Luke sa stare autobuske stanice u 3:00h sata a iz Gradiške ispred Nestro pumpe u 04:00h . Vožnja kroz Hrvatsku, sa pauzama po potrebi grupe. Dolazak u beograd u ranim jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Beograda u pratnji stručnog vodiča; Novi most, Topčider, Dedinje, Kuca cvijeća, Hram Svetog Save, Generalštab, Parlament, Hotel Moskva, Terazije i Trg Republike, Nacionalni teatar, Narodni muzej, Studentski trg, Kalemegdan, Saborna crkva, Konak kneginje Ljubice. Poslije obilaska smještaj u hotel koji se nalazi u centru grada, popodnevni odmor. U večernjim časovima odlazak na prednovogodišnju večeru u restoran sa muzikom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. Dan, nedelja 27.12.2015. Nakon doručka odlazak u obilazak grada po programu vodiča. Nakon obilaska grada odlazak u tržni centar Ušće. Zadržavanje po želji grupe. Povratak za Banja Luku u poslijepodnevnim časovima. Dolazak je predviđen u večernjim časovima.. Povratak u hotel.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI: 150,00 KM

Cijena aranžmana obuhvata:
• Prevoz visokoturističkim autobusom
• Smještaj u hotelu u centru grada 3* u 1/2 ili 1/3 sobama na bazi 1 ND (noćenje sa doručkom)
• Prednovogodišnju večeru sa muzikom
• Usluge turističkog vodiča
• Organizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne obuhvata:
• Individualne troškove

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

Turistička agencija Banja Luka

Sva prava zadrzana. Izrada: 3 Steps ICT